Számítógépes védőszemüvegek
Számítógépes védőszemüvegek

Cégünk vállalja az 50/1999. (XI.3.) EüM rendeletben elöírt számítógép monitor elötti védöszemüvegek elkészítését, beleértve a dolgozók szürövizsgálatát. A szemüvegek elkészítéséhez nem szükséges a céggel kötött szerzödés, azt egyénileg is meg lehet rendelni. Egy ilyen védöszemüvegnél, hogy az valóban védjen, elengedhetetlen a dolgozó precíz, teljes körü szemvizsgálata, figyelembe véve az illetö egyedi munkahelyi sajátosságait. Egy ilyen vizsgálathoz komoly felszerelés szükséges, mely nem szállítható, ezért üzletünkben tudjuk csak elvégezni. A „mozgó vizsgálatot” vállaló cégekkel szemben mi valóban minden látáshibát tudunk korrigálni, és megtalálhatók vagyunk a szemüveg elkészülte után is!

Cégek részére a szemüvegeket tudjuk teljes összegben, vagy részösszegként számlázni, annak függvényében, hogy a térítés teljes, vagy fix összegü.

A számítógép teremtette speciális munkahelyzetben a legtöbb esetben nem elegendö egy „olvasószemüveg”, vagy egy színes szüröszemüveg. A komolyabb lencsegyártó cégek éveken keresztül fejlesztették ki azokat, a ma már elérhetö lencsetípusokat, melyek megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

Minden általunk forgalmazott keret és lencse CE norma szerint minösített termék.

További információt és árajánlatot személyesen, telefonon, faxon, vagy e-mailben is tudunk adni.